TE HUUR

Bella Vista is een monumentaal kantoorpand. Kijk voor meer informatie en de laatste verhuurstatus op www.bellavistarotterdam.nl.

De locatie is dichtbij het centrum en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle kantoorruimten zijn voorzien van hedendaagse voorzieningen. Bella Vista is kiezen voor kwaliteit en uitstraling, met aantrekkelijke tarieven en flexibele huurtermijnen.

TE KOOP

Kijk voor meer informatie en de laatste verkoopstatus op www.wonenindepresident.nl of volg De President op Facebook.

Twee betoverende penthouses op de vijftiende etage en luxe appartementen uit het hogere prijssegment in De President. Nog enkele appartementen beschikbaar.

TE KOOP

Bedrijfskavels vanaf 1500m2 aan de rand van Zevenhuizen. Bij interesse kan worden ingeschreven via www.bedrijfskwartier.nl.

Het Bedrijfskwartier gaat zorgen voor een genuanceerde overgang tussen het Nijverheidscentrum en de nieuwe woonwijk aan de rand van Zevenhuizen. Wij bieden de bedrijfskavels met of zonder bouwplan aan.

TE KOOP OF TE HUUR

Garageboxen en bedrijfspanden op het nieuwe Bedrijfskwartier in Zevenhuizen. Bij interesse kan worden ingeschreven via www.u-nit.nl.

Op het nieuwe Bedrijfskwartier in Zevenhuizen zullen hoogwaardige bedrijfsunits en garageboxen (ook voor particulieren) worden gerealiseerd. De eigentijdse vormgeving van de objecten zal zorgen voor een vloeiende overgang tussen de naastgelegen woonwijk en het Nijverheidscentrum.