vorige

Start verkoop ROOS op 23 november 2017

2017-11-10

Met veel plezier delen wij mede dat de woningen en appartementen in ons project ROOS in de verkoop gaan! Het officiële verkoopmoment is op donderdag 23 november 2017 tussen 19.00 en 20.30 uur in partycentrum La Baraque in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om dit evenement te bezoeken.

 

Op het verkoopevenement kan worden kennisgemaakt met het verkoopteam van ROOS en kan interesse in een woning of appartement worden besproken. Ook is de verkoopbrochure van het project en de prijslijst dan beschikbaar. De brochure biedt een duidelijk overzicht van het woningaanbod voorzien van heldere plattegronden. Degenen die niet in de gelegenheid zijn om naar het verkoopevenement te komen, kunnen na donderdag 23 november de verkoopbrochure ophalen bij één van de makelaars. Voor de geïnteresseerden die de brochure liever digitaal hebben, kan deze vanaf 23 november bekeken en gedownload worden via de website.

 

Op de website van ROOS Zevenhuizen is nu aanvullende verkoopinformatie beschikbaar. Ga naar de woningzoeker om de plattegronden per woning te bekijken. Er is daar bij enkele bouwnummers ook een visuele impressie van het interieur.