vorige

De Hoogeveen 14 januari in de verkoop

2016-12-11

De voorbereidingen van project De Hoogeveen bevinden zich in de afrondingsfase. Daarmee hebben wij het genoegen te mogen mededelen dat de verkoop van de laatste 11 nieuwbouwwoningen in de wijk Morgenstond-West op zaterdag 14 januari 2017 van start gaat!
 

De Hoogeveen is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 11 zeer ruimte stadswoningen van maar liefst 4 woonlagen hoog. Door deze extra woonlaag ten opzichte van gangbare rijwoningen behoort het creëren van maar liefst zes slaapkamers tot de mogelijkheden. Gelegen op een ideale locatie op steenworp afstand van winkelcentrum Leyweg. De 9 tussenwoningen en 2 hoekwoningen zijn smaakvolle en royale woningen voor een betaalbare prijs.

Nieuwbouwwoningen bieden altijd vrijheid in opleverniveau en afwerking, maar De Hoogeveen gaat nog verder. De kopers bepalen zelf de indeling van de woning en kunnen daarbij gebruik maken van fraaie opties, waaronder een balkon in zuidwestelijke richting op de eerste etage. De Hoogeveen laat zien hoe leuk nieuwbouw kan zijn!

De verkoop start met een verkoopmanifestatie bij Oost West Makelaars in Den Haag (Apeldoornselaan 103, 2573 LD 's Gravenhage). Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn alle belangstellenden welkom om hun interesse in één van de woningen te bespreken. Wees er als eerste bij!

Meer informatie op www.dehoogeveen.nl.